СКЛАД

С над 50 склада във всички страни, в които работим, Европапир има капацитет за  повече от 150,000 палета. Всички наши складови помещения са оптимизирани за съхранение на хартията, така че тя да достига до клиентите в идеално състояние.

В България Европапир работи с четири складови бази в основните полиграфически и икономически центрове на страната - София и Пловдив. Специализирани професионалсти в управлението на складови стопанства гарантират безупречнето съхранение и манипулиране на продуктите на Европапир, съобразно всички специфични изисквания за запазване на качеството и свойствата им. Те гарантират и навременно обслужване на високо ниво за нашите клиенти и  партньори.

София - склад Климент Охридски

гр София 1756, бул Климент Охридски 148, тел +359 2 961 98 98

София - склад Казичене

гр София, кв. Казичене, ул Янко Ангелов № 3, тел. +359 2 961 98 98

Пловдив - склад Шенкер

гр Пловдив, с Радиново, тел . +359 32 33 23 25

Пловдив - склад Михайлов

Гр Пловдив, ул Рогошко шосе 5 км, тел. +359 32 33 23 25

ДИСТРИБУЦИЯ

Европапир предлагa цялостни услуги по дистрибутиране във всички страни като стандартът ни в групата е - доставка на следващия ден. В България , за клиентите, които се намират в градовете с наши складови бази, предлагаме неколкократни доставки на ден, за да осигурим навременно обслужване. Тук работим с опитни и надеждни местни транспортни фирми като партньори, за да гарантираме, че доставките пристигат навреме и в перфектно състояние до клиентите. В допълнение предлагаме индивидуални решения ако клиентите имат конкретни изисквания към доставките, които не са включени в нашата стандартни услуги.

ЦЕНТРАЛЕН СКЛАД ВИЕНА

Европапир въвежда успешно логистично решение - голяма част от специфичните продукти на компанията се предлагат на пазарите в различните държави с доставка директно от централен склад, позициониран във Виена. Тази дисрибуционна организация дава възможност на клиентите от всичките ни пазари да имат достъп до изключително голямо разнообразие от продукти и да се гарантира достатъчната им наличност по всяко време.   

За България доставки от централен склад Виена се организират два пъти седмично.  Цялото разнообразие от дизайнерската ни колекция, непопулярни за нашия пазар марки хартии за печат, висококласни картони за опаковки и специфични материали за визуална комуникация се доставят регулярно до всеки наш клиент в минимални количества - 1 лист, 1 пакет и дори 1л.м. Така Европапир предоставя на българските си клиенти достъп до най-актуалните и иновативни за Европа материали като в същото време  им дава възможност да бъдат еднакво конкуретни на колегите си от другите държави.