Новата Дизайн Колекция 2020 на Европапир вече е тук!

    Неусетно изминаха 2 години от последното издание на каталога ни с дизайнерски хартии и сега отново дойде време да зарадваме всички вас, любители на висококачествените хартии, с новата ни ДИЗАЙН КОЛЕКЦИЯ  2020!
    И този път сме подбрали с внимание и любов продуктовия асортимент в унисон с пазарните тенденции и нововъвденията в индустрията. Доверете се на нашата креативност и иновативност при новата селекция забележителни дизайнерски хартии и бъдете «в крак с модата» в бранша.
 

Някои от акцентите в Дизайн колекция 2020 на Европапир

  • Най-изчерпателната ни и обширна колекция до момента - 280 страници с мостри от 85 бранда са тематично разделени в 2 каталога, които се съхраняват в удобна кутия.

  • Включени са 6 нови бранда, както и са разширени някои текущи гами – те отразяват актуалните течения в употребата на хартии от висок клас.

                Sappi Raw      Refit     Pur Coton Exces     Color Style Recycled   

                    Pergraphica Infinite Black      Pergraphica Colours      Elefantenhaut

                Arctic volume Icе      Kaffee paper       SH Recycling Grass

 

  • Специално внимание е обърнато на т.нар. еко-хартии – природосъобразното производство и иновациите в екологичните материали. За първи път всички такива продукти са обозначени с новосъздаденото ни лого Eco Papers, което лесно ще насочва клиентите при избора им. 
     
  • На кутията е направено своеобразно „съдържание“ за улеснение на клиентите като са изписани всички брандове от колекцията по азбучен ред и страници от каталога, на които могат да бъдат видени.  Вдъхновение за самия дизайн на кутията е модерният уеб естетизъм и дата дизайн. Разгъването на кутията имитира безкрайно скролване с мишката при съвременните уебсайтове. 

  • Разширихме вече любимата категория up-cycling, включвайки новата ни колекция Refit. Тя произхожда от света на текстила и съдържа 40% рециклирани влакна от потребителски отпадъци, допълнени с 15% вълнени или памучни нишки. Refit Wool се предлага в по-тъмни цветове, като Wool Black и Wool Blue, докато Refit Cotton представя по-светли нюанси: Cotton White, Cotton Pearl и Cotton Grey.
  • Що се отнася до рециклираните хартии, SH Recycling Grass е отлично допълнение към настоящата ни гама SH Recycling и съдържа минимум 30%  изсушена трева.

  • Coffee paper - друга интригуваща новост - се състои от 5% утайка от кафе и 95% рециклирани влакна, което я прави идеалния избор за екологично осъзнати марки, свързани с кафето.

  • Представяме ви и Pergraphica® Colours - забележителен асортимент от 11 тъмни нюанса на непромазана (офсетова) цветна хартия в допълнение към Pergraphica Infinite Black.

     И това не е всичко...


     Можете да получите повече информация за новата Дизайн колекция 2020 от вашия обслужващ търговец в Европапир или да ни пишете на office@europapier.bg.

     Нямаме търпение да споделим с вас цялата ни впечатляваща Колекция висококачествени хартии. Вярваме, че ще ви вдъхновят за уникални идеи и ще имаме възможност да реализираме забележителни съвместни проекти.