ЕВРОПАПИР НА ПАНАИРА НА КНИГАТА ВЪВ ФРАНКФУРТ - ЗАЛА 4.1, ЩАНД L69

Този октомври Европапир отново присъства на панаира на книгата във Франкфурт. Ще се радваме да се срещнем с любителите на хартията, издателства, музеи, рекламни агенции, графични дизайнери и печатари от цял свят и да създадем перфектното място, където да споделим страстта си към чудесните хартии! Посетете нашия щанд в зала 4.1 / L69 и открийте вашите нови любими хартии!

 

 

Посетете Европапир в: зала 4.1, щанд L69.
Ето как се случва магията в Европапир

Ние обслужваме нашите клиенти с жар вече повече от четири десетилетия. Нашият внимателно подбран асортимент от хартии и картони е съобразен с нуждите на издателската дейност. Днес ние сме водеща търговска фирма в Централна и Източна Европа и Русия. Нашите клонове в региона с повече от 60 склада и над 1000 професионалисти ни правят бърз, надежден и компетентен партньор за вас. Ние сме там, където печатате! Вашата книга и нашите хартии са перфектното съчетание!

Запознайте се с нашия внимателно подбран асортимент, усъвършенстван в продължение на десетилетия експертен опит.

Ние казваме „не“ на компромиса, стремим се нагоре и отвъд докато достигнем същността на нещата.
Европапир означава хартия. Това е обещанието на Европапир.
Потопете се в пълния ни асортимент на  www.europapier.com

Днес ние с гордост предлагаме цялостни, всеотдайни решения в следните области:

Веднъж годишно Панаирът на книгата във Франкфурт се превръща в световна столица на идеи. Това е най-важния международен търговски форум за книги с разнообразно съдържание  - от романи и детски книги до природонаучна литература. Тук експерти от глобалното издателско общество се срещат с партньори от технологичната индустрия и свързаните с тях творчески индустрии като филми и игри, откъдето новото им сътрудничество и бизнес модели поемат по своя път.

В същото време панаирът е голямо културно събитие: около 7 500 изложители от над 100 страни, повече от 285 000 посетители, над 4 000 събития, около 10 000 журналисти и блогъри правят Frankfurter Book Fair ежегодно най-големият международен търговски център на издателския и медиен свят.

Намерете ни в каталога на изложителите на  FBF Exhibitor Catalogue


С радост ви представяме нашите най-обичани марки хартия в различни издателски области:

  

   

   

   

   

   

   

   

   

 

Свържете се с екипа на Европапир близо до вас!