DESIGN&PAPER – 10 ГОДИНИ ВДЪХНОВЕНИЕ

Блогът Design&Paper е създаден през 2012 година по инициатива на „Европапир Груп“, чиято колекция от дизайнерски хартии е позната и се ползва с доверие от много дизайнери и печатници от Централна и Източна Европа. Европапир" се стреми да предостави на своите клиенти и партньори най-добрите продукти, чрез които да реализират идеите си, и с това печели доверието и уважението на много професионалисти в областта на дизайна и хартиения бранш.

Ние от Европапир" вярваме, че животът на един проект не приключва с реализацията му. Всяка добре свършена работа е повод за празнуване и ние отразяваме това в блога Design&Paper! Нашата цел е да вдъхновяваме и да предаваме знания, като показваме примери за талантливи творения в някоя от нашите девет категории: Хартии и печат, Изкуство и илюстрация, Типография, Идеи, Новини и събития, Брандиране и опаковки, Издателска дейност, Направи си сам и Дизайн.

Нашият празник вдъхнови създаването на визията за кампанията 10 години вдъхновение, както и временното обновяване на нашето лого за година напред. Това е юбилей от цветове и форми!

Празнуваме 10 години Design&Paper, като поглеждаме назад във времето – още от самото начало.

От първата публикация в блога на Design & Paper през декември 2012 г. до сега сме написали над 1400 статии - от модерни концепции за опаковки и брандиране до красиви издателски проекти, от тенденции и събития в дизайна и хартиената индустрия до нови печатни и довършителни техники, без да забравяме и нашите опити в забавните сезонни проекти „Направи си сам“.

С наближаващия край на годината, когато официално ще отбележим нашия юбилей, ние честваме десетилетие на творчество, вдъхновение и страст, които имахме удоволствието да споделим с вас - нашата общност от любители на хартията и дизайна. И така, преди да отправим поглед към бъдещето, време е да отпразнуваме нашето минало с кратко пътуване по алеята на спомените.

Елате с нас да преоткрием някои от нашите най-популярни и любими на читателите теми от изминалите години, както и няколко лични акценти. Вижте един от първите ни проекти „Направи си сам“, красиви арт книги, които покориха издателския свят, а също и момента, в който Design & Paper постигна първото си преобразяване.

Запознайте се с хората, които стоят зад Design&Paper!

Почти зад всяко успешно начинание стои един страхотен екип. Това се отнася с еднаква сила както за работа в офис или за професионалния спорт,  така и за нашия блог Design & Paper. Зад кадър при нас са три личности, всяка от които допринася за работния процес по свой уникален начин. С индивидуални си качества и страст ние се стремим към общата цел да ви предоставим най-доброто съдържание и, разбира се, споделяме любовта към всичко, свързано с дизайна и хартиите. Назад във времето много хора и професионалисти от бранша са допринесли за създаването на блога Design & Paper, но в сърцевината на всичко е екипът от трима души, с които може да се запознаете сега.

Кратко проучване: ще сме благодарни за обратна връзка от ваша страна.

Ще се радваме да чуем вашето мнение за това, което сме направили до сега и какво бихте искали да видите в бъдеще, за да можем да продължим да ви предлагаме възможно най-доброто съдържание. Вашите идеи и мнения като наши почитатели са от най-голямо значение за нас, защото ние нямаше да правим всичко това без вас.

Това е кратка анкета и отговорите ще отнемат само няколко минути. Няма да искаме ваша лична информация, анкетата е анонимна. Благодарим ви предварително, че отделихте време, за да ни предоставите безценните си идеи.